Vis menu

AktivHus Danmark

Foreningens formål er at udbrede bæredygtighed i dansk byggeri og adresserer i særlig grad små og mellemstore bygninger.

AktivHus Danmark fokuserer på en helhedsorienteret tilgang til byggeri, hvor både indeklima, energi og miljøparametre vurderes, og integreres i bygningens design. Vurderingen sker med udgangspunkt i Active House klassificeringsværktøj, der fungerer som et rationelt design- og evalueringsværktøj for bæredygtigt byggeri, og sikrer dermed at omkostninger til processen holdes lave. AktivHus designstrategi og klassificering er relevant for både nybyggeri og renovering.

AktivHus Danmark er et nationalt initiativ, en forening der vil tage udgangspunkt i den Internationale Active House Alliances arbejde. Foreningen blev stiftet på baggrund af en initiativgruppe bestående af VELUX A/S, Cenergia A/S, Teknologisk Institut, Kuben Management, Saint-Gobain Nordic A/S, AART Architects og Esbensen A/S. Foreningen har sekretariat ved Dansk Byggeri.

Nyheder

28-09AktivHus Danmark på Bygherreforeningens Årskonference
Bygherreforeningens Årskonference blev afholdt fredag den 18. september, hvor AktivHus Danmark var repræsenteret med en stand om foreningen og projektet ”Living in Light”.

Aktiviteter

Kursus 30. maj 2016 kl. 9.00
"Design og evaluering af nyt boligbyggeri"
Sted: Teknologisk Institut i Århus
Læs mere her

Kursus 9. juni 2016 kl. 9.00
"Design og evaluering af nyt boligbyggeri"
Sted: Dansk Byggeri i København
Læs mere her