havetraktor på plantage

En professionel havetraktor er et must til dig med en stor have

Har du et stort grønt areal derhjemme? Bor du med en kæmpe plæne i baghaven, som jævnligt skal trimmes? Så vil du med sikkerhed gerne have den bedste havetraktor til dine behov, og med en stor græsplæne, så bør du ikke være foruden profesionelle havetraktorer. 

Profesionelle havetraktorer kan klare græsslåningen for dig, mens du vitterlig talt kan læne dig tilbage i sædet og se græsset blive trimmet perfekt for dig. Du sparer altså både tid og kræfter, når du vælger en rigtig god kvalitets havetraktor. 

En god størrelse til opgaven

Hvis du har en lille forhave med et forholdsvis lille græsareal, så kan du sagtens nøjes med en gammeldags håndskubber. Men hvis du har en stor og åben have med masser af græs, så har du brug for professionelle havetraktorer med en stor og bred klippebredde, som kan klare græsplænen på ingen tid.

Hvis du samtidig har mange træer og buske i haven, så kan du med fordel vælge en af Husqvarna havetraktor-modellerne, som kan komme ind de smallere steder og klippe græsset. Det er nemlig ofte et problem at få klippet græsset ordentlig under buske og træer, fordi man ikke kan komme ordentlig til. Men med professionelle havetraktorer kan du altid få en effektiv klipning på grund af den unikke styreteknik, hvor du kan komme til ved de smalle steder.

Professionelle havetraktorer med tilbehør

Noget af det fedeste ved en god kvalitets havetraktor er, at den kan udstyres med alverdens tilbehør. Professionelle havetraktorer kommer gerne med en lang række påsætningsmuligheder, som for eksempel kan samle blade op, rive mos, skære små grene og meget mere. 

En professionel havetraktor er også langt mere kraftig end de mindre modeller, så hvis du skulle komme til at køre over småsten eller grene, så tager maskinen ikke skade. 
Klik ind her på siden og se om der er tilbud på en havetraktor, som passer til din have.

Det oplagte valg til din have

En god havetraktor som for eksempel den populære Husqvarna havetraktor er det perfekte valg til dig, som ikke vil gå ned på kvalitet. Professionelle havetraktorer er ikke kun til offentlige parker og fodboldbaner, det er også til dig med en stor flot have, som du gerne vil trimme til perfektion. 

Med en Husqvarna havetraktor får du en maskine med en optimal klippemetode til alle græsplaner. Den professionelle havetraktor kommer også med en smart opsamler til det afklippede græs, så det ikke ligger og flyder på din græsplæne bagefter. Hvis ikke du er interesseret i en opsamler, så kan du vælge en kvalitets havetraktor med sideudkast, som smider det afklippede græs ud af siden på din havetraktor. 

Sådan betjenes professionelle havetraktorer

Nu har vi skrevet lidt om alle de praktiske fordele ved at vælge professionelle havetraktorer, men hvordan skal sådan en kvalitets havetraktor så betjenes? En standard Husqvarna havetraktor kan betjenes med pedaler ligesom en go-cart, så du frit kan styre havetraktoren med dine hænder. 

Professionelle havetraktorer er både komfortable og nemme at betjene. Samtidig er det faktisk rimelig sjovt at klippe plæne med en professionel havetraktor, så hvorfor ikke gøre de praktiske gøremål i hjemmet en smule mere underholdende?