internet i virksomhed

Få lynhurtigt internet til virksomheden

Er din forretning afhængig af at være forbundet til det store, globale netværk? Så kan langsomt internet hurtigt betyde spildte penge.

De evigt roterende loading-hjul fastholder dine medarbejdere i et køens jerngreb, kvæler fokuset og stjæler momentumet.

Derfor er det vigtigt at have lynhurtigt internet til virksomheden. For med hurtigt internet skaber du en konstant overhalingsbane, som dine hurtigtløbende medarbejdere kan sætte sig bekvemmeligt i.

Læs med herunder, hvor vi fortæller dig mere om hvordan du får hurtigt internet til din virksomhed.

Fibernettet giver dig det hurtigste internet til virksomheden

Hvis du er opsat på at få det absolut hurtigste internet til din virksomhed, så bør du undersøge jeres muligheder for at blive koblet op på fibernettet.

Fibernet er den moderne internetløsning i Danmark – og det giver din virksomhed det allerhurtigste internet. Med en hurtig opkobling til fibernettet kan samtlige af dine medarbejdere være på nettet på samme tid uden at løbe ind i de snurrende hjul, der indlæser siden.

Fibernettet er endnu ikke rullet ud til hele landet. Derfor kan du være uheldig at risikere, at din virksomhed ikke ligger i et område, hvor der er fiberdækning endnu. Du kan nemt kontakte din lokale internetudbyder for at høre om de dækker dit område. Du kan også se et dækningskort her – det kan give dig et fingerpeg om mulighederne for fibernet i dit område.

Fibernet koster ikke meget mere end bredbånd

Noget af det gode ved en fibernetløsning er, at prisen på fibernettet er ved at nærme sig prisen på almindeligt bredbånd.

Konkret betyder det, at du ofte kan få hurtigere hastigheder med fibernet – uden at skulle betale meget mere for det.

Du kan finde en oversigt over nogle af de billigste udbydere af internet til virksomheder her. Oversigten indeholder både udbydere, der tilbyder fibernet samt almindeligt bredbånd.

Det gode, gamle bredbånd kan også dække de fleste virksomheders internetbehov

Hvis du er uheldig, og din virksomhed ikke ligger i et område, hvor fibernettet er rullet ud endnu, så er der ingen grund til at fortvivle over det. Du kan nemlig sagtens finde bredbåndsløsninger, der nærmer sig fibernethastigheder – i hvert fald på den lave side af skalaen.

Og det er ofte også fint til at dække de fleste virksomheders internetbehov.

Hvis du gerne vil have en bredbåndsforbindelse med ekstra høj hastighed skal du dog også være klar til at betale lidt mere for det. I hvert fald hvis du sammenligner med prisen, du skal give for en lignende hastighed med en forbindelse til fibernettet. Årsagen er, at høje hastigheder på bredbåndsnettet belaster det samlede bredbåndsnet i en større grad end hvis du skulle køre med maks speed på fiber.

Til gengæld har bredbånd den fordel, at det dækker hele Danmark suverænt. Du kan nærmest ikke finde en afkrog af landet, der endnu ikke er koblet op på bredbåndsforbindelser. Det gælder både når vi taler om de kablede forbindelser, samt de trådløse bredbåndsforbindelser, som du kan koble dig til via landets internetmaster.

Du kan få særlige fordele med internet til virksomheden

Mange udbydere tilbyder særlige fordele, hvis du skal bestille internet til virksomheden. Det er fordele, som almindelige private forbrugere ikke har, når de bestiller internet til hjemmet.

En af fordelene er en lavere pris på internet hjem til dine medarbejdere. Hvis du som virksomhed gerne vil give dine medarbejdere for at arbejde hjemmefra, så kan du købe internet til dem gennem særlige erhvervsordninger med internetudbyderne. Ofte kan du få det til den halve pris af det, dine medarbejdere ellers skulle betale for internettet. Du kan altså tilbyde dine medarbejdere billigt internet derhjemme – hvilket mange af dine medarbejdere nok vil blive glade for.